מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
פארק משפחתי

Hangzhou Neobio

פארק משפחתי בהתבסס על הפריסה המקורית של הקניון, הפארק המשפחתי של האנגזו נוביו חולק לארבעה אזורים פונקציונליים מרכזיים, שלכל אחד מהם חללי אבזור מרובים. חלוקה כזו לקחה בחשבון קבוצות גיל, תחומי עניין והתנהגויות של ילדים, ובמקביל שילבה פונקציות לבילוי, חינוך ומנוחה במהלך פעילויות של הורה-ילד. התפוצה הסבירה בחלל הופכת אותו לפארק משפחתי מקיף שמשלב פעילויות בידור וחינוך.

מועדון השחייה

Loong

מועדון השחייה השילוב של עסק מכוון שירות עם צורות עסקיות חדשות הוא מגמה. המעצב משלב באופן ניסיוני את הפונקציות הבנות של הפרויקט עם עסק עיקרי, מייעל מחדש את הפונקציות העיקריות של אימוני ספורט הורים-ילדים, ובונה את הפרויקט לחלל כולל לחינוך שחייה וספורט, ומשלב בידור ופנאי.

מועדון ילדים

Meland

מועדון ילדים הפרויקט כולו השלים את הביטוי המצוין של גן המשחקים המקורה של הורה לילד, תוך הצגת מידה גבוהה של שלמות ועקביות במישור הייחודי והמרחב. עיצוב הקווים העדין מחבר בין אזורים פונקציונליים שונים ומבין את הרציונליות של זרימת המבקרים. הנרטיב של החלל, בתורו, מחבר חללים שונים דרך עלילה שלמה ומביא את הצרכנים לחוות את המסע המופלא של אינטראקציה בין הורה לילד.

דירה

Home in Picture

דירה הפרויקט הוא חלל מגורים שנוצר למשפחה בת ארבעה ילדים עם שני ילדים. אווירת ארץ החלומות שנוצרה על ידי עיצוב הבית באה לא רק מעולם האגדות שנוצר לילדים, אלא גם מהתחושה העתידנית וההלם הרוחני שמביא האתגר על ריהוט הבית המסורתי. המעצב לא התבסס על שיטות ודפוסים נוקשים, פירק את ההיגיון המסורתי והציג פרשנות חדשה לאורח החיים.

עיצוב פנים למגורים

Inside Out

עיצוב פנים למגורים המעצב האדריכלי פרויקט עצמאי ראשון של עיצוב פנים סולו, ובחר תערובת של ריהוט יפני ונורדי בהשתתפות כדי ליצור אווירה נוחה ונעימה. עץ ובד משמשים בעיקר בכל הדירות עם אביזרי אור מינימליים. המושג & quot; Inside Out & quot; קופסת עץ שנחשפה עם כניסה ומסדרון העץ המחוברים כשהם פתוחים לסלון כ & quot; בתוך & quot; הצגת ראווה של ספרים ותצוגות אמנות, עם חדרים כ & quot; בחוץ & quot; כיס החללים המשרת פונקציות מגורים.

משרד ראשי

Nippo Junction

משרד ראשי המשרד הראשי של ניפו בנוי מעל צומת רב שכבתי של תשתיות עירוניות, כביש מהיר ופארק. ניפו הינה חברה מובילה בתחום בניית כבישים. הם מגדירים את מיכי שמשמעותו "רחוב" ביפנית, כבסיס לקונספט העיצובי שלהם כ"מה שמחבר מגוון רכיבים ". מישי מחבר את הבניין עם ההקשר האורבני וגם מחבר בין חללי עבודה בודדים זה לזה. מיצ'י שופרה ליצירת קשרים יצירתיים ולהגשמת הצומת מקום מקום עבודה ייחודי אפשרי רק כאן בניפו.